Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

INTERNET GRATIS în ROMÂNIA pentru TOATĂ LUMEA

in Informatica

Comisiile juridică şi de administraţie ale Senatului au avizat favorabil, marţi, un proiect de lege potrivit căruia consiliile locale vor putea asigura accesul gratuit al cetăţenilor la reţele wireless în spaţiile publice administrate.

12742547_724091737693488_1049434779258241251_n

Propunerea legislativă aparţine senatorului PSD Alexandru Cordoş, care a arătat, la Comisia de administraţie, că aceasta duce la o mai bună informare a populaţiei.

Reprezentantul Ministerului Dezvoltării Regionale a anunţat că Guvernul susţine acest proiect.

Potrivit proiectului, consiliile locale vor putea asigura accesul gratuit la wireless în spaţiile publice administrate sau aflate în proprietatea unităţilor administrativ-teritoriale.

Proiectul urmează să intre în dezbaterea plenului Senatului, care este for decizional.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Informatica

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate