Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Internetul a fost luat cu asalt de aceasta imagine. Iti dai seama care este mama si care sunt fiicele ei?

in Galerie

Cand Kaylan Mahomes a publicat pe contul de Twitter o imagine in care apare alaturi de mama sa si de sora geamana, nu si-a dat seama ca poza se va viraliza cu o viteza uimitoare.

Descrierea imaginii i-a lasat fara cuvinte pe cei care le-au vazut pe cele trei: „Mama, sora si eu”, dar nu era mentionat care era mama si care erau fiicele.

Utilizatorii nu si-au dat seama care este mama si acre sunt fetele, pentru ca cele trei sunt identice. Dupa ce au intrat in atentia oamenilor din intreaga lume, mai multe publicatii le-au cerut sa le acorde interviuri.

Au mai fost publicate cateva imagini cu cele trei si se pare ca toata lumea se distreaza de minune: nimeni nu stie cu exactitate care este mama si care sunt fiicele sale

12728958_10153518911682266_6893980408117839653_n

Mama este femeia din partea dreapta a imaginii. 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Galerie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate