Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Internetul si tot ce tine de calculator este viitorul. Meseriile de programator şi webdesigner sunt cele mai bine plătite

in Informatica

Pe baza mai multor cercetări de piaţă, s-a ajuns la concluzia că meseriile de programator şi webdesigner sunt cele mai bine plătite, salariile ajungând până la 5000 de euro lunar. Tinerii ştiu acest aspect, dar consideră că nu este un motiv de îngrijorare să încerce în alt domeniu, mult mai prost plătit. În cadrul facultăţii ASE Bucuresti, se întâlneşte o varietate de profiluri economice, de la Administrarea afacerilor până la Marketing şi Programare. Cel mai bun profil este cel de Informatică-Economică, din cadrul facultăţii de Cibernetică. Studenţii sunt angajaţi încă din timpul facultăţii, pentru a fi formaţi şi specializaţi pe anumite programe, concepute de firmele mari precum IBM sau Microsoft.

Internetul este viitor şi tot ce tine de calculatoare. După cum se poate bine observa, tehnologia avansează pe zi ce trece, de la senzori de amprentă până la camere foto performante. Domeniul unde au avut loc cele mai multe schimbări este cel informatic, atât din punct de vedere al prelucrării informaţiilor, cât şi din punct de vedere al performanţei. Un site web se putea realiza, acum 10 ani, în câteva săptămâni, pe când acum cu mai multă experienţă, totul se poate realiza chiar într-o zi. De ce ? Pentru că exista platforme gratuite scrise în PHP, care oferă o serie de facilităţi şi funcţii suplimentare.

760x0-00-65

Tinerii care vor să facă bani online, au posibilitatea de a învăţa multe lucruri, datorită forumurilor care există pe internet. Monitorizarea unui site se poate face fără prea multă bătaie de cap, mai ales atunci când vorbim de un blog. Mulţi bloggeri romani care au ajuns astăzi să câştige peste 10000 de lei lunar, au pornit de jos şi de la o vârstă fragedă.

Fie că vorbim de realizarea unui site sau de obţinerea unui program, ajungem la tema articolului nostru: Meseria de webdesigner şi programator. Toată informaţia este prelucrată cu ajutorul computerelor, a bazelor de date şi a programelor software.

Astăzi, nu mai avem nevoie atât de mult de oameni care să muncească în fabrici, pentru că exista roboţi special concepuţi pentru a se ocupa de fiecare etapă în parte. Totul este concentrat în jurul calculatoarelor, a programatorilor şi a internetului. Fără aceste trei elemente, oamenii nu ar fi ajuns niciodată la acele rezultate excepţionale.

Lucrurile pe care le credeam posibile doar în filmele SF de acum 20-30 de ani, astăzi s-au îndeplinit şi le admirăm cu uimire. Nu am fi crezut că sunt posibile atât de multe lucruri de realizat şi de pus în practica.

În fiecare generaţie de oameni se naşte câte unul mai strălucit la minte care va descifra anumite „coduri” pentru a ajunge la rezultatul dorit, în realizarea unui produs revoluţionar.

Se recomandă, pentru cei care doresc să-şi continue studiile la o facultate bună, să aleagă una unde există un profil de Cibernetică, pentru că este un job de viitor unde se vor câştiga mulţi bani. Este, în momentul de faţă, cel mai căutat job şi niciodată nu vor fi suficienţi oameni pentru acest serviciu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Informatica

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate