Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Intervenţie neautorizată la un monument istoric din Bucureşti

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Polițiștii specializați în protejarea patrimoniului cultural naţional din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliției Române efectuează cercetări în cadrul unui dosar ce vizează efectuarea unor lucrări neautorizate la o biserică din București, monument istoric.

   Polițiștii de patrimoniu s-au sesizat cu privire la faptul că, la o biserică din București, monument istoric de clasă A (valoare naţională şi universală), înscris în Lista Monumentelor Istorice a Ministerului Culturii, au fost executate lucrări de intervenţie neautorizată, în urma unui control efectuat împreună cu reprezentanți ai Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural a Municipiului Bucureşti.

   Lucrările neautorizate au constat în montarea a două centrale termice și amplasarea, cu sprijinire pe perete, a conductelor, precum şi a trei aparate de aer condiţionat. Din cercetări a reieșit că aceste operaţiuni au cauzat distrugerea picturii murale de pe pereţii interiori în zonele în care au fost amplasate echipamentele, informează Poliţia Română.

   Polițiștii, cu sprijinul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi executarea de lucrări fără autorizaţie de construire sau de desfiinţare, ori cu nerespectarea prevederilor legale. (foto: politiaromana.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate