Invatati sa apreciati ce aveti langa voi. Este mesajul unei femei pentru toti barbatii!

in Spiritualitate

Femeia din viata unui barbat. Cate sacrificii face o femeie pentru a isi vedea partenerul fericit?

scrisoare-unei-femei-parasite-a-devenit-virala-ce-a-scris-despre-fostul-iubit-este-uimitor-18465633

Barbati de pretutindeni, luati aminte aceste vorbe: Ai ales sa te casatoresti cu o femeie care este la fel de bine educata ca tine, care castiga aproape la fel de mult ca si tine. O femeie care are vise si aspiratii asa cum are orice alt om… o femeie care nu a intrat in bucatarie in viata ei (asa cum nici tu si nici sora ta nu ati intrat) pentru ca a fost ocupata cu studiile ei intr-un sistem care nu ofera niciun beneficiu fetelor care se descurca in bucatarie.

Ai ales sa te casatoresti cu o femeie care a locuit si a trait cu parintii, surorile si fratii ei la fel de mult ca si tine: 20-25 de ani din viata ei. Aceasta femeie a avut curajul de a lasa in urma tot, de la casa la oameni care o iubesc, si a acceptat sa inceapa o noua viata, sa adopte casa ta, familia ta si chiar sa iti ia numele.

Ai ales sa te casatoresti cu o femeie de la care altii au pretentii sa fie bucatar maestru intr-o singura zi… O femeie care trebuie sa gateasca imediat ce se trezeste si, chiar daca este la fel de obosita ca tine, sa fie nevoita sa pregateasca cina cand vine de la birou. Si sa-ti mai spun ceva: aceasta femeie niciodata nu se plange; are rol de menajera, de bucatar, de mama, de sotie – chiar daca uneori nu vrea sa isi indeplineasca indatoririle.

Este stangace si neglijenta si cateodata prea exigenta; exista momente in care invata mai repede decat tine si momente in care ar vrea sa lase totul si sa fuga departe in lume.

Ai ales sa te casatoresti cu o femeie care are proprii prieteni – femei, barbati – si colegi la locul de munca. Aceasta femeie este dispusa sa uite de acesti oameni pentru a evita gelozia ta irationala, inutila, dorinta de concurenta si nesiguranta de care dai dovada.

Ai ales o femeie care a dat toata viata ei pentru tine, care asteapta sprijinul tau, care vrea sa ii fii alaturi atunci cand ii este greu si, cel mai important, care vrea sa o apreciezi si sa o iubesti pana cand moartea va va desparti.

Dar nu multi barbati stiu asta…
Citeste mai mult pe: kudika.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.