Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Învățătoare din Vaslui expertă în contrabandă cu tutun

in Evenimente/Stiri online

O învățătoare de 26 de ani din Vaslui a fost ridicată de la domiciliu de trupele speciale, după ce s-a dovedit că aceasta făcea contrabandă cu țigări. Potrivit polițiștilor de frontieră, învățătoarea a fost prinsă cu mașina încărcată cu pachete de țigări contrafăcute.

Femeia a fost trimisă în arest, alături de alte șapte persoane implicate, iar în urma celor 32 de percheziții efectuate s-au găsit 12.000 de pachete de țigări, opt autoturisme și alte bunuri obținute din activități ilegale.

Deocamdată, tânăra învățătoare a fost eliberată sub control judiciar, dar riscă o pedeapsă cu închisoarea de la doi la șapte ani. Pe de altă parte, vecinii și părinții copiilor, cărora le preda la școală, au rămas șocați la aflarea veștii. Situația învățătoarei va fi discutată în cadrul unei comisii de disciplină și cel mai probabil, aceasta va fi concediată din cadrul sistemului de învățământ.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate