Invazie de gândaci într-un spital de Pediatrie: Stau de pază pentru că îmi e frică să nu se urce în pat peste copil

in Evenimente/Stiri online

O mamă internată cu copilul bolnav în Spitalul de Pediatrie Pitești a dat publicității imagini tulburătoare cu gândacii din spital care se plimbă nestingheriți printre copiii bolnavi.

„Stau de pază pentru că îmi e frică să nu se urce în pat peste copil. Am furat un dezinfectant şi am spălat în cameră, dar încep să se urce pe pereţi şi pe pat. Situația e cunoscută de toată lumea”, este strigătul disperat al unei mame internată în Spitalul de Pediatrie Pitești.

Explicația primită de femeie a fost că la etajul 3 al spitalului se fac lucrări de reamenajare și în consecință, gândacii de acolo au ajuns și la alte etaje. Halucinantă explicație din partea reprezentanților spitalului care nu demult a fost implicat în scandalul legat de moartea copiilor cu Sindrom Hemolitic Uremic.

Ministrul Sănătăţii a cerut atunci demisia directorului unităţii, după ce a aflat că bebeluşii infectaţi cu forma agresivă a bacteriei E Coli, au fost trataţi superficial şi trimişi pe la alte spitale, relatează Digi24.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.