Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Iohannis: Avem toate condiţiile pentru a trece la normalizarea situaţiei

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

   În discursul său cu prilejul ceremoniei de depunere a jurământului de investitură al celor patru noi miniştri din Cabinetul Grindeanu, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a spus că, în contextul în care astăzi, 24 februarie, va promulga Legerea de respingere a Ordonanţei 13, şi cea de aprobare a Ordonanţei 14, există toate condiţiile pentru a se trece la normalizarea situaţiei.

   „…Am constatat acum (ieri, n.n.), înainte să ajung în Sala Unirii, că mi-au parvenit de la Parlament două legi, Legea de respingere a Ordonanței 13 și de aprobare a Ordonanței 14. Voi promulga aceste legi mâine (astăzi, n.n.). Și atunci avem întrunite toate condițiile pentru a trece, domnule Prim-ministru, la normalizarea situației. Am menționat într-o alocuțiune recentă care sunt, după părerea mea, marjele de mișcare pentru revenirea la o muncă pozitivă, normală și în interesul României din partea Guvernului, și consider că ele sunt întrunite„, a spus preşedintele Iohannis, citat de presidency.ro

   Referitor la remanierea guvernamentală, preşedintele spune că „această mișcare este una bună”.şi că o înţelega ca fiind „o mișcare de întărire a echipei guvernamentale.

   Noilor miniştri, Iohannis le-a dorit „să reușiți să transformați acest Guvern într-o echipă puternică, care va face exact lucrul pe care îl așteaptă românii – să guverneze eficient, în interesul României și în interesul românilor.

   Ieri, patru noi miniștri ai Cabinetului Grindeanu au depus jurământul de învestitură la Platul Cotroceni: Tudorel Toader ministru al Justiției, Mihai Tudose ministru al Economiei, Rovana Plumb ministru delegat pentru Fonduri Europene şi Alexandru Petrescu ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate