Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ionela Prodan candideaza pentru Parlamentul Romaniei. Artista este prima pe lista PSD pentru un fotoliu de senator

in Politic

Ionela Prodan va candida pentru Senat la alegerile parlamentare din luna decembrie pe lista PSD Covasna, informeaza agerpres.ro.

Presedintele filialei, deputatul Horia Grama, a declarat, joi, ca propunerea a venit din partea conducerii centrale a partidului si a fost acceptata de organizatia judeteana pe considerentul ca Ionela Prodan este o persoana cu notorietate, are o prestigioasa cariera profesionala si poate sprijini cultura româneasca si biserica ortodoxa din judetul Covasna.

„Pe locul I la Senat o avem pe doamna Tanase Ionela Prodan, cunoscuta cântareata de muzica populara. Ea este o veche membra de partid, din anii 90, a fost secretar de stat si director general in Ministerul Culturii, a activat si in Ministerul de Externe, iar, momentan, este presedintele executiv al PSD pentru diaspora (…) Motivul pentru care, impreuna cu colegii din organizatie si la recomandarea colegilor de la centru, am acceptat candidatura doamnei Ionela Prodan in judetul Covasna este ca domnia sa e foarte implicata in multe proiecte culturale si are legaturi strânse cu Biserica Ortodoxa Româna (…), iar noi dorim sa sprijinim asociatiile culturale românesti si parohiile ortodoxe din judetul Covasna, care au foarte putini enoriasi (…) Deci ne-am gândit ca ne-ar fi utila”, a declarat Horia Grama, in cadrul unei conferinte de presa.

Potrivit acestuia, la nivelul judetului Covasna sunt doua locuri eligibile pentru Senat, dintre care unul va reveni cu siguranta UDMR, iar al doilea ar putea reveni unui partid românesc, in urma redistribuirii voturilor la nivel national.

In opinia sa, UDMR Covasna isi va adjudeca in mod cert doua locuri in Camera Deputatilor, iar celelalte doua vor intra la redistribuire si ar putea reveni oricaruia dintre candidatii partidelor care trec pragul electoral.

Horia Grama a mentionat ca pe lista pentru Senat se mai regasesc profesoara Florentina Teaca, primarul comunei Barcani Gheorghe Marin si juristul Vasile Neagovici, liderul Sindicatului Sanitas Covasna.

El a anuntat, de asemenea, ca va candida pentru un nou mandat de deputat si va deschide lista pentru Camera Deputatilor in judetul Covasna, care continua cu inginerul Catalin Morar, dr. Nicoale Enea, profesoara Rodica Pârvan, inginera Mike Luiza si primarul comunei Dobârlau, Bogdan Barbu.

Sursa: stirilekanal.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate