Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Irakieni prinşi la graniţa cu România!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Extern/Stiri online

   28 de cetăţeni irakieni, care intenționau să intre în România pentru a ajunge în ţări din vestul Europei au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Oraviţa.

   „În data de 23.02.2017, în jurul orei 15.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa – I.T.P.F. Timişoara au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat pe direcția localităţii de frontieră Grădinari, judeţul Caraş-Severin, 28 de cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul țării”, anunţă un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

   Cei 20 de irakieni, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost duşi la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări. Aceştia sunt 16 bărbaţi, 7 femei şi 5 minori, toţi cu vârstele cuprinse între 1 an şi 40 de ani, şi nu aveau documente asupra lor. Ei au declarat că au trecut din Serbia în România pentru a ajunge în ţări din vestul Europei. Acum sunt cercetaţi pentru de trecere frauduloasă a frontierei (foto: Poliţia de Frontieră).

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web