Irinel Columbeanu nu mai sta bine la capitolul finante, dar face senzatie pe Facebook

in ShowBiz

Irinel Columbeanu nu mai sta bine la capitolul finante, fiind implicat in mai multe procese, dar face senzatie pe Facebook. Omul de afaceri si-a deschis de curant un cont si are deja foarte multi prieteni.

Cine credea ca este atat de usor sa iti faci prieteni? Irinel Columbeanu a inteles acum puterea retelelor sociale, dupa ce in doar trei saptamani a reusit sa adune 5000 de prieteni. Omul de afaceri are intampina insa probleme legate de setarile contului, asa ca orice vrea sa publice ceva pe wall-ul sau este liber sa o faca.

Irinel nu a activat si optiunea follow, asa ca si-a indemnat prietenii pe care nu ii mai poata primi in lista sa dea like paginii publice.

61645404

“Pe 25.02.2015 am reîncercat (si am si reusit de aceastã datã) sã-mi creez primul meu cont pe Facebook, care este acesta. Mai avusesem o tentativã astã-varã, dar nu reuseam sa trec de filtrele impuse de sistem deoarece mai existau multe alte conturi cu acelasi nume (Irinel Columbeanu), ceea ce impunea o procedurã foarte complicatã de a le închide pe acelea pentru a-l putea deschide pe cel întradevãr al meu.

61565732

Atunci mi-a venit ideea de a-l deschide folosindu-mi numele întreg, adicã ambele prenume, atît Irinel cît si Adrian. Si am reusit. Am abandonat intentia de a solicita retelei inchiderea celorlalte conturi care-mi poartã numele, constatînd cu plãcutã surprizã cã am avut pînã acum peste 3.000 de cereri de prietenie, care continuã într-un ritm de circa 1.000/zi. În aceastã situatie probabil cã în curînd acest cont va ajunge la limita superioarã de 5.000 de prieteni, dupã care nu voi mai avea cum sã mai accept eventualele viitoare cereri.”,a spus omul de afaceri.

sursa: cancan.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*