Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ISIS a anunțat următoarele țări vizate pe harta terorismului. Vezi care sunt țintele!

in Evenimente/Extern/Stiri online

Organizația teroristă, Stat islamic, a anunțat prin intermediul centrului media Al-Wafa, că atentatele de la Bruxelles reprezintă începutul unei serii de atentate sângeroase în Europa și America. Țările europene vizate sunt Portugalia și Ungaria. „Acum au fost atentate la Bruxelles. Mâine, ar putea fi Portugalia şi Ungaria”, au amenințat teroriștii.

washingtontimes.com relatează că țările amenințate de către ISIS, nu neapărat reprezintă o țintă reală, ci teroriștii încearcă să demonstreze că au puterea de a ataca oriunde în Europa.

Potrivit unei declarații a consilierului pe probleme de securitate al Ungariei, Gyorgy Bakondi, citat de MTI, autoritățile tratează cu multă seriozitate aceste amenințări și intenționează să ia măsuri imediat.

ISIS a ținut să sublinieze amenințarea asupra SUA.
„America tu urmezi! Nu am uitat ţipetele fetelor violate, când armata americană a invadat Irakul. Cu ajutorul lui Allah, vom răzbuna aceste fapte şi vom reda demnitatea. Vă vom distruge onoarea, vom elimina miturile voastre, vă vom lua ostatice femeile şi le vom vinde în pieţele de sclavi. Vă vom lua copiii şi îi vom creşte printre musulmani, pentru a lupta împotriva voastră”.
Ultimul atac ISIS s-a îndreptat asupra creștinilor din Pakistan, unde duminica trecută, în ziua de Paște, peste 70 de oameni au fost uciși într-un atac sinucigaș cu bombă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate