Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ISIS anunță că se pregătește să atace. Următoarea țintă sunt evreii

in Evenimente/Extern/Stiri online

Gruparea teroristă Stat Islamic a anunțat prin intermediul site-ului Al-Naba, că declară război total Israelului și evreilor din toată lumea. „Războiul cu Israelul nu se va limita la frontiere geografice(…). Întreaga lume va fi o arenă pentru lupta împotriva combatanţilor politeişti, inclusiv a evreilor”, avertizează organizația sunnită.

ISIS consideră că poporul evreu se află fără apărare după ce statele mici din jur au fost doborâte și de asemeni, afirmă că atacul este iminent, la granița cu Israelul. Până acum, rețeaua teroristă ocupă teritorii în nord-estul Siriei, în nord-vestul Irakului, în nordul Libiei şi în nordul Egiptului, unde a proclamat „un califat”. Declarația de război a teroriștilor, vine după ce Israel a inițiat raiduri aeriene în nordul Egiptului, vizând poziții ale grupării Provincia Sinai, filiala locală a grupării teroriste.

Un ultim atac terorist revendicat de către ISIS este cel petrecut la o centrală de distribuție a gazelor, situată la periferia orașului irakian Bagdad, unde 11 persoane au fost ucise. Un terorist-kamikaze s-a aruncat în aer în interiorul centralei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate