Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ISIS continuă să atace în Franța. Un comandant al poliției a fost ucis în propria casă. Atacatorul este francez: „Vom face din Euro un cimitir”

in Evenimente/Extern/Stiri online

Un comandant Poliției din Franța, a fost ucis prin înjunghiere de către un militant ISIS, chiar în fața casei sale. Atacatorul, Larossi Abballa, un cetățean francez în vârstă de 25 de ani, s-a alăturat grupării teroriste Stat Islamic după ce a publicat un video pe YouTube prin care jură credință jihadiștilor.aballa

Deși teroristul era luat în vizor de serviciile secrete încă de acum 5 ani, acesta a reușit să ajungă până la locuința comandantului, unde l-a înjunghiat mortal și a luat ostatici pe soția acestuia, polițistă și ea, și pe fiul lor de trei ani. Ulterior femeia a fost găsită moartă lângă comandant, probele indicând că polițista a murit prin sugrumare. Crimele s-au petrecut sub ochii băiețelului, care a fost găsit în stare de șoc. Mai mult decât atât, jihadistul a înregistrat odioasa crimă și a postat-o ulterior pe internet.

Potrivit informațiilor, Abbala, cunoscut ca fiind un individ extrem de violent, a fost arestat pentru prima dată în anul 2011 când a ajutat mai mulți jihadiști să se alăture grupărilor teroriste pakistaneze. În timpul cercetărilor a amenințat un avocat cu decapitarea, i-a fost interceptată o convorbire cu șeful grupării ISIS, în care jura că va ajuta la înlăturarea ”infidelilor” și cu toate acestea, autoritățile au considerat că nu prezintă un risc și l-au eliberat.

ISIS a revendicat asasinarea cuplului de polițiști pe canalele de propagandă proprii. O ultimă postare a lui Abbala datează de luni, 13 iunie, în care face referire la concursul EURO 2016 și susține că de fapt competiția este susținută din umbră de masoni. „Vom face din Euro un cimitir„, a scris jihadistul pe Facebook. Potrivit autorităților de la Paris, Larossi Abballa a fost împușcat mortal de către membrii unității de elită a poliției RAID.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate