Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ISIS schimbă strategia. Cer asasinarea oamenilor politici din SUA. Cine este ținta

in Evenimente/Extern/Stiri online

Gruparea teroristă Stat Islamic au publicat un mesaj pe site-ul revistei Dabiq, în care comunică membrilor teroriști de pe teritoriul SUA că este necesară o „pedeapsă fatală” pentru Huma Abedin, consilier al lui Hillary Clinton și la politicianul democrat Keith Ellison, membru al Camerei Reprezentanților.
„Huma Abedin şi Keith Ellison sunt cruciaţi şi apostaţi implicaţi în activităţi politice pentru consolidarea legilor necredincioşilor…cei care sunt capturaţi înainte de a regreta faptele lor trebuie să primească pedeapsa fatală.”

Pe de altă parte, potrivit CNN, gruparea teroristă Al-Qaida „se regrupează și pregătește atacuri majore”.
„Membrii Al-Qaida sunt foarte activi. Depun eforturi intense în secret şi pregătesc atacuri mai mari” a declarat Masoom Stanikzai, ministrul afgan al Apărării în exercițiu. Noul obiectiv Al-Qaida vine în urma distrugerii unei baze teroriste din Kandahar, unde 150 de extremiști au fost uciși.

Organizația teroristă, conduce zonele din Pakistan şi în sudul Afganistanului, spre deosebire de ISIS care controlează Siria şi Irak.
Autoritățile de la Pentagon estimează că în Afganistan ar putea fi cel puțin 300 de coordonatori ai organizației teroriste Al-Qaida, în afara militanților și simpatizanților.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate