Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ISIS trimite un ”cadou” președintelui francez Francois Hollande

in Evenimente/Extern/Stiri online

După masacrul de la Nisa, gruparea teroristă Stat Islamic, care a revendicat atacul, a publicat un videoclip în care declară că sunt răspunzători și de incendiul de la turnul Eiffel din ziua Bastiliei. De asemeni, teroriști s-au adresat cu claritate președintelui francez Francois Hollande căruia i-au oferit un ”cadou”.

Potrivit autorităților, incendiul de la turnul Eiffel s-a datorat unei probleme tehnice la sistemul pirotehnic ce urma să lanseze artificii. Cu toate acestea, ISIS a revendicat și acest incident prin intermediul unui clip care reprezintă un colaj de imagini înfiorătoare extrase de la locurile atentatelor comise. eiffel

De asemeni, ISIS transmite un mesaj Occidentului. “Vom ajunge la voi în casele voastre, în vacanțe și la petreceri, omorându-vă și arzându-vă și zdrobindu-vă”, după care sunt prezentate câteva imagini ale televiziunilor de știri care relatează numărul de morți din timpul atacurilor.

O altă parte a montajului video este dedicată președintelui Franței, Francois Hollande. Un bărbat spune în franceză: „Acesta este un cadou pentru Francois Hollande”, după care trage cu pistolul într-un zid. Mesajul teroriștilor se încheie cu explicația masacrului de la Nisa ”sânge pentru sânge” și întrebarea ”cine urmează”, de parcă moartea nevinovaților ar fi ingredient important într-un joc macabru terorist.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate