Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Islamiștii și ”Dumnezeul” lor războinic Muhammad. Femeia puternică din spatele profetului

in Articole

Islamul, religia întemeiată de profetul Muhammad, care s-a trezit peste noapte din analfabet propovăduitor al cuvântului lui Dumnezeu. Nu a pretins vreodată că este un sfânt, nu a făcut miracole ci doar a vorbit despre credință, speranță și dragoste într-un singur Dumnezeu până în momentul în care i-au fost puse în mâini frâiele puterii. Misiunea sa ”sfântă” este încurajată de cea mai puternică, bogată și respectată femeie musulmană de la acea vreme și curând Muhammad avea să devină profetul sabiei.

Atunci ca și acum, unicul obiectiv al islamului a fost unificarea umanității într-un singur popor sub protecția aceluiași Dumnezeu și care să respecte aceleași legi. Cu alte cuvinte, tot mapamondul să se convertească la islam și să se supună unui singur conducător.

Profetul Muhammad, cel mai iubit om în rândul musulmanilor, a devenit din analfabet profet după ce i-a apărut Arhanghelul Gabriel și i-a poruncit să propovăduiască cuvântul lui Allah pe Pământ. ”Iqra! (Citeste, Recita cu glas tare ). Muhammad coplesit se scuză spunând că este analfabet, iar îngerul i-a repetat de patru ori indemnul divin de a citi in numele lui Allah Atotcreatorul, Profetul citind instantaneu cu voce tare. „Apoi m-am trezit, si eram ca si cum cineva ar fi scris în inima mea”, povestește Muhammad mai târziu în Coran, cartea de căpătâi a islamului și sursă pentru legea religioasă, Sharia.

Viața lui Muhammad se schimbă în totalitate după ce o cunoaște pe Khadija, o femeie cu 15 ani mai mare ca el, extrem de bogată și puternică în societatea arabă a acelor timpuri. Se trăgea dintr-o familie catolică și era extrem de respectată deoarece a fost prima femeie care a îmbrățișat obiceiurile arabe din pură dragoste pentru Allah.

Femeia s-a lăsat impresionată de șarmul tânărului Muhammed și de înclinațiile sale religioase, pe care de altfel le încurajează puternic. Se căsătoresc și duc o viață frumoasă și liniștită într-o casă mare, împânzită de copii. Muhammad a avut 9 soții, dar Khadija nu și-a împărțit niciodată soțul cu alte femei, profetul fiind extrem de dedicat soției sale, celelalte neveste cunoscându-le după moartea Khadijei.

Istoricii relatează de altfel, că la vârsta de 52 de ani, Muhammad a fost căsătorit cu o copilă de doar 9 ani pe nume Aisha, fiind considerată soția preferată a profetului. Musulmanii au recunoscut acest fapt, explicând că gestul profetului a fost unul legal din punct de vedere religios. Cu toate acestea, cercetătorii au pus evenimentul pe seama plăcerilor bolnave ale unui bărbat, care au prevalat în fața unei copilării distruse.muhammad-jpg2

Imediat după ce Arhanghelul Gabriel i-a poruncit să vorbească în numele Domnului, pe când Muhammad avea 40 de ani, a devenit rapid un profet respectat, deși numărul celor care credeau în el era destul de restrâns la început.

Allah îl poartă în orașul Yatrib, unde este invitat să participe ca un fel de ”judecător” în disputa a două triburi rivale. Profetul se impune, devine conducător al orașului, îi schimbă numele în Medina și de aici avea să înceapă ”misiunea sfântă” de a unifica lumea sub protecția unui singure puteri-Islamul, o unificare grăbită cu sabia, îmbibată cu sânge și mărșăluită de dorințe aprige de putere.

Muhammad implică musulmanii într-un ”Război Sfânt”, iar toți cei care neagă islamul și nu respectă legile religioase sunt condamnați la moarte. Islamizarea a început în anii 600 d. Hr. și nu a încetat până astăzi, când organizațiile teroriste caută să ducă la bun sfârșit ”misiunea sfântă” a lui Muhammad, ba mai mult au înlocuit sabia cu gloanțe și bombe, iar ”infidel” este oricine refuză să se supună, oricine preferă libertatea în locul dictaturii, oricine care îl iubește pe Dumnezeu și nu pe ”Allah cel islamic”.terorism

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate