Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Islamul de sub preș. Caz șocant în UK. O femeie se filma în timp ce întreținea relații intime cu fiul minor. Imaginile ajungeau la o rudă în Pakistan

in Evenimente/Extern/Stiri online

Mamă a patru copii și cu convingeri musulmane, o femeie stabilită în Cardiff, Țara Galilor a fost condamnată la 5 ani de închisoare pentru întreținerea de relații intime cu fiul de doar 14 ani și trafic de materiale obscene.

Potrivit DailyMail, evenimentele șocante au fost descoperite de una dintre fiicele femeii, în momentul în care a împrumutat telefonul mobil de la fratele său. Mama denaturată nu doar se filma cu fiul în timpul relațiilor intime ci și fotografia dezbrăcată fiica cea mai mică de doar 3 ani.

Imaginile ajungeau la un verișor din Pakistan, care i-ar fi impus femeii să îi trimită periodic ”clipuri bolnave”. Nu se cunosc deocamdată detalii despre presupusul verișor și care era destinația exactă a celor 119 imagini și trei videoclipuri pe care le-a primit.

În fața instanței, avocatul apărării, Ruth Smith, a precizat că infracțiunile s-au produs pe fondul lipsei de educație și a faptului că acuzata a fost obligată la 14 ani să se căsătorească cu un bărbat abuziv și extrem de violent, aceasta fiind în orice împrejurare supusă familiei musulmane. „Este clar că este o femeie care își iubește profund copiii, în ciuda acestor infracțiuni. Ea este îngrijorată cu privire la viitor și ce se va întâmpla cu ei „, a motivat avocatul mamei. De asemenea, fiul a declarat că se simte rușinat de cele întâmplate, dar îi este dor de mama sa și este îngrijorat în privința ei.

Pledoaria nu a convins judecătorul Eleri Rees (foto jos) care a catalogat faptele femeii ca fiind ”infracțiuni cu adevărat șocante” spunându-i acuzatei că a eșuat în cel mai grav mod posibil în educarea copiilor. Mama denaturată a fost condamnată la 5 ani de închisoare.eleri rees

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate