Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Italienii iau cu asalt România: ”Am rămas blocată şi nu a mai urmat nimic”

in Evenimente/Stiri online

România, țara tuturor posibilităților și rampă de lansare în industria muzicală pentru străini. Printre aspiranții la succesul scenei muzicale din România, câțiva cetățeni italieni încearcă să își facă loc.

Este și cazul unei tinere de doar 17 ani, Enrica Tara, care a venit pe meleaguri românești pentru a deveni un star al muzicii. Adolescenta a trecut cu succes de prima etapă a concursului X Factor din România, după ce în Italia a fost finalistă la același concurs. Recunoaște însă cu dezamăgire că țara sa natală nu i-a putut oferi oportunitatea de a își împlini visul.

“Pe plan muzical, am rămas blocată şi nu a mai urmat nimic”, a povestit Enrica, înainte a se prezenta înaintea juraților X Factor. Adolescenta a venit în țara noastră special pentru concursul de muzică, însoțită de managerul său. A primit 3 de DA și un NU din partea artistului Horia Brenciu, care a considerat că melodia Aliciei Keys – “If I Ain’t Got You” a fost ”prea mult” pentru tânără.enrica

Brenciu a recunoscut în cele din urmă că a reacționat mai dur pentru a da un impuls tinerei de a deveni mai bună. A funcționat! Enrica Tara a declarat la finalul prestației sale muzicale că își dorește să primească sfaturi de la Brenciu, care să o ajute în cariera muzicală.

Vezi AICI prestația tinerei

sursa foto: captură tv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate