Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Iti da fiori pe sira spinarii! Poate canta doua constante in acelasi timp.

in Video

Majoritatea persoanelor isi antreneaza vocea mult timp pentru a putea exprima cu o nota clara, distincta, dar cantareata polifonica Anna-Maria Hefele poate canta doua note in acelasi timp si le poate muta in game diferite.
hefele
Tehnica este cunoscuta si sub numele de „cantatul din gat” (de obicei asociata cu un stil mai putin placut auditiv), iar rezultatul este uimitor.

Primul exemplu pe care Anna il ofera la secunda 0:25 este impresionant, dar video-ul devine cu adevarat uimitor intre 3:17 si 3:25 cand artista atinge o serie de note intr-o succesiune rapida, ce lasa senzatia unui solo de chitara.

Stilul de cantat provine din Mongolia, unde este cunoscut sub numele de „Sygyt”

Nemţoaica polifonică practică această tehnică de mai bine de zece ani. Pe lângă asta, Anna-Maria este soprană şi poate cânta la mai multe instrumente, între care harpă, pian şi mandolină.

Aptitudinile supraomeneşti ale tinerei a uluit milioane de utilizatori, inclusiv muzicieni cu experienţă.

Materialul video a fost vizualizat de aproape 4 milioane de internauţi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Video

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate