Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Jafuri de tot râsul. Infractorii care s-au prins singuri

in Articole

Chiar dacă literatura l-a pus la loc de seamă pe Jean Valjean din Mizerabilii, pentru că a furat o bucată de pâine, asta nu e o scuză pentru milioanele de infracțiuni de acest gen, care se petrec zilnic în lume. În general hoții sunt atenți, calculează cu atenție planul de atac și din fericire, cei mai mulți preferă să nu existe victime. Iată și câțiva infractori de tot râsul, care au picat în propria capcană.
În anul 2008, un columbian decide să sustragă câteva bunuri din clădirea mare, frumoasă și fără prea multe ferestre, pe lângă care trecea zilnic. Intră cu ușurință, fură un laptop și două camere foto, dar uită drumul de întoarcere în imensa clădire. După câteva minute de rătăcire, bărbatul găsește o ușă. În spatele ei nimeni altul, decât Cristian Garces, campion la arte marțiale și care în acel moment susținea o oră de antrenament cu cei 20 de membri ai clubului său. Până a venit Poliția hoțul a încasat-o binișor.

Un alt hoț din Kansas de această dată, pe nume Charlie, a spart un magazin de încălțăminte cu scopul de a sustrage toate încasările de peste zi. Cum nu a găsit bani, bărbatul și-a achiziționat „gratis” o pereche de pantofi de 69 de dolari și o pereche de bocanci de alpinism. Autoritățile l-au identificat pe infractor după amprente, dar la proces bărbatul s-a declarat nevinovat. Plictisit de procesul interminabil în care lipseau dovezile, dar la care era obligat să asiste, bărbatul își pune picioarele pe masă cu superioritate și spune cu ton ridicat „eu nu sunt vinovat”. Pantofii pe care îi purta suspectul erau chiar pantofii pe care i-a furat din magazin.

Steven Lee din SUA era de profesie hoț de mașini. A dat atacul într-o parcare, dar a fost văzut de un gardian. Acesta a alertat poliția și imediat o patrulă din apropiere a pornit pe urmele lui. Bărbatul disperat a sărit un gard înalt, convins că dincolo de el nu va fi prins. În spatele lui s-au aprins reflectoare imense și câteva puști îl ținteau din niște turnuri de control. Hoțul sărise gardul închisorii San Quentin. Pe lângă acuzația de furt, bărbatul s-a ales și cu condamnare pentru încălcarea neautorizată a proprietății statului. Un gardian a declarat amuzat: „Am mai văzut oameni care să sară garduri pentru că vor să fugă din închisoare, dar niciunul care să dorească să se ascundă în una”.

În Germania, un hoț ceva mai select, își executa „profesia” doar în casele oamenilor bogați. După ce a sustras bani și bijuterii de mare valoare, hoțul a luat și o sticlă de șampanie, însetat probabil de atâta efort. Se pare că omul avea patima alcoolului și furtul băuturilor era un obicei în toate spargerile sale. Șampania însă i-a pus capac. Polițiștii l-au găsit a doua zi dimineață în fața ultimei case jefuite, beat criță în mașina sa și cu toate bunurile furate din seara precedentă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate