Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Johnny Depp a petrecut românește cu mici și vin roșu la castelul Bran. Clejanii au lipsit

in Evenimente/ShowBiz/Stiri online

Venit în România pentru un concert la Bucureşti, Johnny Depp membru al trupei “The Hollywood Vampires” a trecut mai întâi pragul casei celui mai celebru vampir, Dracula. Trupa a închiriat castelul Bran pentru câteva ore și a fost prilej de petrecere românească cu bucate tradiționale și vin roșu, micii fiind nelipsiți din meniu. Deși Johnny Depp este un cunoscut admirator al muzicii lăutărești din România, de data aceasta prietenul său, Ioniță de la Clejani nu a fost prezent să întrețină atmosfera.

Am auzit că a ajuns deja, dar nu am luat legătura cu el. Am să-l caut și o să merg la el la concert. Cu siguranță voi lua legătura cu el duminică, atunci când mă întorc în Capitală”, a declarat Ioniță de la Clejani potrivit Libertatea.deep si ionita

Prietenia Clejanilor cu celebrul actor Johnny Depp s-a înfiripat pe platourile de filmare ale filmului “Omul care a plâns”, în care Ioniţă a jucat rolul tatălui actorului, iar Taraful de la Clejani a asigurat coloana sonoră a producţiei. Odată cu venirea actorului în București, Ioniță a promis că își va invita prietenul acasă la un ”grătar și o cântare”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate