Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Jose Mourinho despre cel mai mare rival al său: ”Într-o zi am să-i sparg faţa”

in Evenimente/Extern/Stiri online

Un jurnalist sportiv din Marea Britanie a publicat o carte despre viața celebrului antrenor Jose Mourinho și dezvăluie detaliile rivalității titanice dintre Mourinho și Arsene Wenger, antrenorul de la Arsenal.

Autorul cărții, Rob Beasley, dezvăluie că în anul 2013, l-a găsit pe Jose Mourinho întins pe holul unui hotel din SUA. „Wow, ce poveste, ce ştire”, a exclamat jurnalistul care a fost imediat apostrofat de Mourinho: „Nu, nu, nicio ştire! Sunt bine”, i-a spus antrenorul cu o voce stinsă. Imediat, medicul echipei de atunci, Eva Carneiro, și pe care ulterior antrenorul l-a concediat, i-a acordat primul ajutor în acele clipe.rob-si-mou

Jose Mourinho a dres povestea imediat. „Ce ai văzut mai devreme… nu e nimic serios. Am ameţit puţin când am vrut să urc în camera mea, am luat nişte pastile pentru durerea de spate care au avut un efect negativ. Sunt bine acum”, relatează jurnalistul sportiv.

În ceea ce privește rivalitatea dintre Mourinho și Arsene Wenger, Rob Beasley povestește un episod din 2014, în timpul transferului lui Juan Mata de la Chelsea la Manchester United. Arsene Wenger a criticat cedarea spaniolului la United, după ce cele două echipe se întâlniseră deja de două ori în campionat. „Într-o zi o să-l găsesc pe Wenger în afara terenului de fotbal şi am să-i sparg faţa”, ar fi reacționat Jose Mourinho.mou-si-wenger

Rivalitatea dintre Mourinho și Wenger este arhicunoscută. Nu de puține ori cei doi s-au confruntat verbal și fizic, luându-se unul pe altul de cravată.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate