Judecătorii au decis soarta taximetristului care și-a incendiat mașina în trafic

in Evenimente/Stiri online

Taximetristul care și-a incendiat propria mașină în mijlocul bulevardului din zona Obor, pentru că a fost amendat de polițiști cu 4000 de lei, a fost prins și arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

Acuzațiile aduse sunt de distrugere calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice. În acest caz procurorii au cerut arestarea lui, însă judecătorii au decis că bărbatul nu reprezintă un pericol public și l-au arestat la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Bărbatul a fost prins în trafic fără licență de taximetrie și a încercat să evite amenda amenințând agenții de poliție că își va incendia mașina. Deși nimeni nu l-a crezut, bărbatul s-a ținut de cuvânt și a pus în pericol zeci de oameni. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.