Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Judecătorii din Franța au dat decizia finală privind cazul lui Gregorian Bivolaru

in Evenimente/Stiri online

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, aflat în arestul autorităților franceze și condamnat în România la șase ani de închisoare pentru trafic de persoane și întreținerea de relații intime cu un minor, va fi extrădat pentru a-și ispăși pedeapsa.

Curtea Supremă din Franţa, a respins apelul liderului MISA, Gregorian Bivolaru, prin care contesta decizia de extrădare dată de judecători, luna trecută. Astfel, hotărârea de extrădare a lui Bivolaru rămâne definitivă și executorie, urmând ca în intervalul imediat următor să fie stabilită data la care liderul MISA va fi adus în țară.

Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), a fost înființată după Revoluția de la 1989 și numără peste 40.000 de simpatizanți din țară și străinătate. Gregorian Bivolaru a fost acuzat de trafic de persoane și întreținerea de relații intime cu un minor, după ce au fost depistate practici neortodoxe în cadrul MISA, iar mai multe persoane au declarat că erau obligate să se supună ritualurilor de natură sexuală inițiate de lider.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate