Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Julio Iglesias, operat; concertele sale, anulate

in Evenimente

Iubitul cântăreţ Julio Iglesias a fost operat de urgenţă şi este internat în Miami pentru recuperare fizică. Este vorba despre o intervenţie chirurgicală microscopică la spate efectuată de medicii clinicii Miami Physical Therapy Associates.

Reprezentanta clinicii, dna. doctor Miriam Guanche a transmis o scrisoare medicală care certifică faptul că artistul a fost internat pentru examinare şi recuperare fizică în data de 16 iunie 2015, din cauza unor probleme grave la spate.
În urma operaţiei, medicii i-au prescris artistului repaus total la pat pentru urmatoarele 6 săptămâni, fapt ce l-a obligat pe Julio Iglesias să suspende toate concertele din cadrul turneului internaţional programate până în luna august.

Astfel, din păcate şi pentru publicul din România, concertul lui Julio Iglesias care trebuia să aibă loc pe 2 iulie la Sala Palatului va fi reprogramat până la finalul anului. Asta deşi pregătirile pentru eveniment erau în toi şi în ţara noastră şi sute de bilete au fost deja vândute.

Organizatorii îi asigură pe fanii cântăreţului că noua dată a concertului va fi anunţată în cel mai scurt timp posibil. Cât despre biletele deja achiziţionate, românii sunt rugaţi să le păstreze pentru noul concert sau, dacă renunţă la ele, au dreptul să le schimbe cu orice alt concert al organizatorului Arta Scenei din perioada următoare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate