Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

La ce crezi că folosește acest dispozitiv? Ai crede că este o umbrelă?

in Evenimente/Extern/Stiri online

Designerii Je Sung Park și Woo Jung Kwon au lansat un proiect inedit prin care se dorește să se revoluționeze lumea umbrelelor. Încă de la invenția umbrelei cu schelet metalic, în anul 1862, acest instrument bun la ploaie a cunoscut îmbunătățiri doar la nivelul designului. China propune Air Umbrella, un produs care funcționează ca gadget electronic.umbrella
Tot dispozitivul îl constituie mânerul, unde se află și tehnologia încorporată. Mânerul preia aerul și cu ajutorul presiunii, îl folosește pentru a crea o ”perdea” deasupra. Forța cu care este ”împins” aerul poate fi reglată manual, în funcție de cât de puternică este ploaia.

Air Umbrella vine ca soluție cochetă, strict pentru apărarea de ploaie. Cântărește aproximativ 500 de grame, iar bateria durează doar 15 minute, acesta fiind unicul dezavantaj. Cu toate acestea, cu siguranță persoana care va folosi acest dispozitiv nu se va obosi să se ferească de oameni pe stradă și nici nu va uda pe ceilalți în momentul în care o închide. Prețul nu este încă stabilit, însă inventatorii spun că Air Umbrella nu va depăși 120 dolari la vânzare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate