La ce foloseste de fapt cutia de termopan, montata in fata usii de la intrare. Proprietarul apartamentului a venit cu explicatia

in Galerie

O fotografie cu usa unui apartament din Braila s-a viralizat. Proprietarul si-a explicat „inventia”

12729368_10153518907007266_6110422206935511596_n

O fotografie, publicata pe Facebook de un tanar din Braila s-a viralizat. Se pare ca proprietarul a decis sa monteze cusca de termopan in fata usii din cauza curentului de pe scara.

 

Imaginea surprinsa intr-o scara de bloc din oras arata un nou nivel al „inventivitatii” romanilor: usa de la intrare a fost la randul ei inchisa intr-un soi de cusca de termopan. „Am trait s-o vad si pe asta” este mesajul care insoteste imaginea. Poza a fost intampinata cu umor pe reteaua de socializare. Proprietarul a explicat ca a doua usa de termopan a fost montata din cauza curentului de pe scara.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.