La manifestaţia convocată de către susţinătorii PSD în centrul municipiului Piteşti nu s-a prezentat nimeni. Sunt în dispozitiv doarmzeci de jandarmi şi poliţişti, pregătiţi să intervină.

in Evenimente
Loading...

Nicio persoană nu a apărut, luni după amiază, până la ora 18.00, la manifestaţia convocată pe Facebook de către susţinătorii PSD şi ALDE în centrul municipiului Piteşti şi programată pentru ora 17.00. Zeci de jandami se află în zonă, pregătiţi să intervină.

La o oră după ora 17.00, când pe Facebook a fost convocată o manifestaţie a susţinătorilor PSD şi ALDE, niciun participant nu era prezent în centrul Piteştiului, unde ar urma să aibă loc evenimentul de susţinere a Guvernului.

În Piaţa Vasile Milea, unde au loc de obicei manifestările publice din Piteşti, sunt în dispozitiv zeci de jandarmi şi poliţişti, pregătiţi să intervină.

Protestul fusese convocat pe reţeaua de socializare în cursul dimineţii, iar cîteva zeci de persoane se arătaseră interesate de acest eveniment.

Conform anunţului postat, cei care nu-l susţin pe preşedintele ţării erau aşteptaţi în Piaţa Vasile Milea, din Piteşti, începând cu ora 17.00, în acelaşi loc în care serile trecute aproximativ 1.500 de piteşteni au ieşit în stradă pentru a manifesta împotriva Guvernului.

Jandarmeria Argeş a reacţionat, invitându-i pe  ”toţi cetăţenii care participă la adunările din spaţiul public să coopereze şi să rămână în dialog permanent cu forţele de ordine, aşa cum au făcut-o şi până acum”.

”În vederea asigurării unui climat de normalitate a acestei activităţi publice, Jandarmeria Argeş reiterează participanţilor că următoarele fapte pot fi sancţionate, conform legilor în vigoare: instigarea prin orice mijloace, iniţierea sau recurgerea la acţiuni violente sau alte manifestări, cu intenţia de zădărnicire ori tulburare, în orice mod a adunărilor publice; organizarea sau participarea la contramanifestaţii desfăşurate în acelaşi timp şi în acelaşi loc cu adunările publice declarate, indiferent de modul lor de exprimare”, se arată într-un comunicat dat publciităţii luni de IJJ Argeş.

viewscnt

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.