Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

La varsta de 80 de ani, aceasta bunicuta si-a donat pensia pentru tinerii din „clubul morţii”

in Spiritualitate

Maria Lungu este o octogenară din comuna Valea Iaşului, satul Ungureni, judetul Arges. A rămas văduvă de câţiva ani şi se mândrește cu cele două fiice ale sale. Îşi trăieşte amurgul vieţii împăcată cu ea însăşi, mulţumită că are după ce bea apă şi că nu e povară pentru cineva.

si-a-donat-pensia

Conform argesexpres.ro, batrana nu s-a izolat de lume, aşa cum n-a făcut-o vreodată în viaţa sa. A cerut ajutorul unui consilier local, de la ea din localitate pentru a o invata cum sa faca pentru ca banii sa ajungă la cei in suferința.

Mamă, învaţă-mă cum să fac să dau o mână de ajutor pentru amărâţii ăia care au pierit sau au fost schilodiţi în flăcări, la clubul ăla din Bucureşti. Uite, am luat pensia, 505 lei şi vreau s-o donez cumva, ca să le fie de ajutor celor aflaţi în suferinţă. Eu n-oi muri de foame, mă descurc, că sunt pe picioarele mele şi n-am nevoie de prea mult ca să trăiesc, da’ mi se rupe sufletul pentru suferinţa celor aflaţi acum pe paturile spitalelor...”

Consilierul a rămas uluit de gestul Mariei Lungu. Şi a făcut tot ceea ce trebuia pentru a-i îndeplini dorinţa. S-a informat asupra posibilităţilor şi a aflat că Fundaţia „Mereu Aproape” a deschis un cont în care se pot face donaţii în lei şi în euro. Astfel că, acesta a venit la Curtea de Argeş şi s-a înfiinţat la BRD, unde a depus în contul R005BRD4509V07295334500 cei 500 lei, pensia lunară a Mariei Lungu. Acolo a întâlnit un ziarist şi astfel a ieşit la iveală această poveste adevărată, cutremurătoare prin exemplul de omenie pe care l-a dat femeia din comuna Valea Iaşului.

Un alt gest asemănător, venit din partea bunicuței Elena, ce si-a donat cei 340 de lei din pensie celor cinci suflete care au rămas fără mamă, femeia de serviciu moarta in tragedia din clubul Colectiv, a fost prezentat in aceste zile in cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

Aceste doua femei, merita respectul nostru al tuturora.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate