Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Lactoferrin

in Sanatate

hepatita_medicamente

Producător :Jarrow Formulas SUA.

Compoziţie: 250 mg lactoferină.

Administrare: 1-3 capsule pe zi sau conform indicaţiilor medicului de specialitate.

Contraindicaţii: nu se administrează copiilor mici, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Efecte secundare: nu s-au evidenţiat la dozele prescrise.

Indicaţii: lactoferina este glicoproteina cea mai activă din colostru (prima parte a laptelui imediat ce a născut femeia) şi din zer.

Este prezentă în toate secreţiile (salivă, lacrimi, secreţii bronhice şi nazale, pancreatice, cervicale sau cele de pe suprafaţa mucoaselor) şi în sânge. În concentraţia cea mai mare se găseşte în cavitatea bucală, unde protejează (intră în contact cu germenii patogeni şi îi distruge). Receptorii de lactoferină există şi în celulele cheie ale sistemului imunitar.

Se poate folosi ca:

-Imunostimulator- se administrează în bolile autoimune( alergii, miastenia gravis, poliartrita reumatoidă, diabet, lupus, tiroidită, vitiligo, sclerodermie, ciroză, deficite de imunitate.

-Probiotic- reface flora microbiană intestinală. Împiedică ataşarea bacteriilor de peretele intestinului, reduce dezvoltarea polipilor intestinali, puternic antiviral (virus hepatic C, virus herpetic, gripal, HPV, HIV, etc. Este la fel de eficient în distrugerea imunoglobulinelor (Heliobacter pilori, Salmonella, Micrococcus luteus, E.Coli, Clostridium, etc) captează ionii de fier şi ajută la distrugerea microorganismelor patogene.

Reduce leziunile hepatice în special în infecţiile virale. Creşte eficienţa tratamentelor şi reduce incidenţa infecţiilor respiratorii, urinare, etc. Antioxidant (blochează acţiunea radicalilor liberi. Captează ionii de fier în exces şi îi elimină, creşte nivelul de oxigen din ţesuturi.

Antitumoral împiedicând angiogeneza, provocând moartea celulelor canceroase, reduce riscul apariţiei metastazelor în cancerul pulmonar, esofagian, etc. Reduce selectiv nivelul glutationului în celulele tumorale făcându-le mai vulnerabile la chimio şi radioterapie. Accelerează viteza de refacere a celulelor şi ţesuturile (ulceraţii diabetice, oase, piele, etc) prin conţinutul de aminoacizi, arginină, glicină, prolină, etc.

Puternic antidepresiv scăzând nivelul de cortizon şi ajutând la creşterea nivelului serotoninei. Scade tensiunea arterială, nivelul de colesterol, previne arterioscleroza, creşte performanţele sportivilor care au interdicţie la anabolizante.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate