Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Lansarea mult aşteptată. Iată ce pregăteşte Windows lumii

in Evenimente

Deşi suntem cu toţii deja mai mult decât familiarizaţi cu sistemul de operare Windows 7 şi 8.1, iată că celebra companie americană Microsoft Corp anunţă vestea cea mare. La data de 29 iulie va fi lansat pe piaţă în 190 de ţări ale lumii varianta cea mai nouă: Windows 10.

Va fi vorba de fapt despre un upgrade gratuit pentru cei care folosesc deja cele mai recente versiuni ale Windows. Se va trece astfel direct de la Windows 8 la Windows 10 pentru a arăta clienţilor săi cât de mare şi importantă va fi diferenţa dintre cele două sisteme de operare.

Ce aduce nou Windows 10 utilizatorilor săi? Ei bine, sistemul va fi operabil atât pe PC-uri, dar şi pe smartphone-uri şi tablete. El va include acelaşi meniu Start, dar aduce nou un browser de Internet de înaltă generaţie numit Edge.

Vicepreşedintele Microsoft, Terry Myerson, citat de Agerpress, consideră că obiectivul companiei este ca Windows 10 să fie folosit în primii doi-trei ani de la lansare la un miliard de dispozitive.

Windows 10 este foarte important în acest moment pentru Microsoft, care şi-ar dori să şteargă cu buretele amintirea destul de rea a lansării Windows 8, atunci când a încercat să unească computerele, tabletele şi smartphone-urile.

Asta înseamnă că Windows 10 se propune a fi nu doar un sistem de operare pentru desktop, dar îşi propune să fie succesorul sistemului de operare Windows Phone 8.1 pentru telefoanele inteligente. Până acum, încercările de a intra pe piaţa smartphone-urilor nu au avut prea mult succes, aşa că presiunea de la lansarea acestui Windows 10 este cu atât mai mare în acest moment.

Sistemul de operare Windows este în prezent cea mai importantă parte a afacerilor Microsoft Company, el dominând piaţa sistemelor de operare pentru dispozitivele desktop, cu o cifră de 1,5 miliarde de utilizatori în întreaga lume.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate