Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Laszlo Tokes: „1 decembrie este o zi de doliu pentru Ungaria”. Răspunsul nostru: filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ. Dă share!

in Stiri online

În decembrie 2010, revizionistul și șovinul Laszlo Tokes spunea public că „urmările tratatului de pace de la Trianon se fac încă simțite și trebuie remediate. 1 Decembrie este si o zi de doliu pentru Ungaria (…) România a fost născută prin divizarea Ungariei”. (Pro Tv)

În realitate, 1 decembrie reprezintă o zi în care, în sfârșit, s-a făcut dreptate. După secole de abuzuri, crime, discriminare și maghiarizare forțată a românilor din Transilvania, adevărații stăpâni ai acestor pământuri au fost repuși în drepturi.

Pentru cei care (sub influența unui Lucian Boia)  se îndoiesc că românii au drepturi istorice în Transilvania și că am fost „primii în Ardeal”, filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ e un mijloc terapeutic foarte eficient, care îi poate vindeca de această rătăcire nesănătoasă…

Pentru ceilalți este, cu siguranță, încă o sumă de dovezi care le arată cât de puțin cunosc despre istoria României, în general, și cât de mult ne este falsificată intoria de agenții anti-români.

Astăzi, când Ungaria le-a dat ordin tuturor diplomaților maghiari să NU participe la niciun eveniment organizat de România și ambasadele românești, cu ocazia Zilei Naționale care celebrează Marea Unire, este cu atât mai necesar să ne cunoaștem istoria.

Faceți acest film cât mai cunoscut! Dați SHARE!

Sursa:cunoastelumea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate