Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Lectie suprema de talent oferita de o romanca americanilor! Imaginile care nu mai au nevoie de niciun comentariu! Adevărul din spatele fetiței care a ridicat o țară întreagă în picioare la „Românii au talent”!

in Spiritualitate

Telespectatorii au fost uimiţi de Laura Bretan, o elevă de numai 13 ani cu o voce demnă de o soprană de operă. De la primele note, toata lumea şi-a dat seama de imensul talent al fetiţei. Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu şi chiar şi Florin Călinescu, cu toţii s-au înclinat în faţa adolescentei. Laura a reuşit să primească Butonul de Aur, în ciuda faptului că toţi juraţii îl folosiseră deja.

12512334_755449484557713_4108471336098958643_n

Laura Bretan este copilul minune care a concurat în emisiunea ‘’Românii au talent’’ 2016! În ediţia de vineri, 8 aprilie, Laura Bretan a oferit un moment spectaculos prin vocea sa. A interpretat „O mio babbino caro” şi de la primele acorduri, juriul s-a ridicat în picioare, uimit de calităţile vocale ale fetiţei de 13 ani. Timidă şi modestă, Laura Bretan a cântat pentru bunicul ei trecut de curând în lumea celor sfinte, care dealtfel a convins-o să participe la emisiune. Laura a lăsat juriul în lacrimi şi cu regretul că nu mai este niciun Buton de Aur.

laura

Cine este Laura Bretan?

Laura Bretan are 13 ani şi este de orgine română, dar s-a născut şi locuieşte în America, Chicago. A venit în România în anul 2015 pentru a asista la înmormântarea bunicului său, care era extrem de mândru de talentul nepoatei sale.

Adolescenta este vedetă în Statele Unite, unde a participat la numeroase concursuri, pe care de altfel le-a şi câştigat. Vocea româncei noastre i-a uimit şi pe americani, care au realizat mai multe reportaje cu viaţa talentatei fetiţe care îşi are originile pe plaiuri mioritice.

Laura este cântăreaţă de operă, care poate aborda însă toate genurile muzicale, de la Opera, la melodii de muzică uşoară ale unor artişti precum Celine Dion sau Josh Groban. Printre televiziunile care au realizat reportaje despre viaţa si talentul ei sunt televiziunile ABC 7 şi CBS din Chicago. În studio sau în platourile de televiziune, fetiţa a vorbit despre talentul ei uimitor şi performanţa la care a ajuns în prezent. Si le-a oferit americanilor o lecţie supremă de talent!

Un profesor român a îndrumat-o pe calea muzicii

Şi-a început cariera cântând la varsta de 4 ani, apoi şi-a perfecţionat talentul extraordinar sub tutela celebrului profesor de muzică din Chicago, Cristian Dumetrana, de origine română.

Laura Bretan este cea mai tânără cântăreaţă de la Chicago Music Awards. A fost nominalizată pentru premiul ‘’Cel mai bun artist sub vârsta de 15 ani’’.

Laura Bretan a câştigat concursul ‘’Super Top Dog’’ pentru copii sub 14 ani şi pentru interpretarea perfectă a lui Puccini, ‘’Nessun Dorma’’. De asemenea, Laura a mai câştigat celebrele concursuri ‘’Stars of Tomorrow’’, ‘’Amateur Night’’ şi ‘’New York City’s de la Apollo Theater’’.

Laura Bretan a interpretat imnul naţional la Chicago White Sox

În iunie 2014, Laura Bretan a interpretat Imnul Naţional pentru Chicago White Sox de la US Cellular Field din Chicago.

De asemenea, Laura a participat la A Safe Haven Foundation’s VIP, la Music Revolution To End Homelessness and Veterans Stand Down şi la Stars of Tomorrow to the Safe Haven Foundation. Sursa: cancan.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate