LECTURA DE WEEKEND. Femeia perfectă în lumea bărbaților. Află dacă faci parte din categoria cea mai vânată

in Articole

Cu siguranță preferințele bărbaților în materie de femei sunt educate de timpurile în care trăim și mai ales de tendințele promovate media și nu numai. Dacă până nu demult, femeile cele mai atractive erau cele voluptoase, cu talia mărișoară și care emanau prin toți porii fertilitate, se pricepeau doar la clipit din gene spre deliciul bărbaților, iar ceaiul era servit de slujitoare, astăzi tendințele s-au schimbat un pic, iar doamnele nu au de ales decât să țină pasul cu moda.

Un studiu personal, realizat pe opinia a 100 de bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, arată că cea mai vânată categorie de femei este o combinație de mame gospodine, frumusețe și inteligență. Femeia perfectă văzută în ochii a peste 50% dintre subiecți este femeia harnică, care ține în ordine casa și viața bărbatului familist, iubește copiii, este atentă cu aspectul ei și de asemeni, este mereu la modă pe bani puțini.

Inteligența este un ”must”, dar nu neapărat bărbații caută și femei puternice cu o carieră solidă. Doar 15% dintre bărbați preferă ca parteneră de viață o femeie cu carieră. Unii cercetători consideră că tiparul unei femei puternice, cu o carieră de invidiat, are în jur de 35-40 de ani, este singură fără copii din propria decizie și a dezvoltat de-a lungul timpului calități speciale de șefie. Cu toate acestea, e în natura umană, cu puține excepții, ca orice persoană să dorească cel puțin formarea unui cuplu. E greu de crezut că astfel de femei puternice și independente își doresc să fie singure, că în tiparele lor nu se încadrează niciun bărbat din lume. E altceva însă, când acest lucru nu este posibil pentru că EA ca femeie este sursă de frustrare pentru bărbații slabi. E dovedit faptul că bărbații se simt oarecum inferiori în fața unei partenere care aduce mai mulți bani acasă.

Din cei 100 de bărbați intervievați, numai doi spun că femeia perfectă trebuie să fie doar frumoasă. Fenomenul ”pitzi” e clar doamnelor că nu este încă, slavă Domului, un model demn de urmat. Bineînțeles studiul efectuat se referă doar la femeia perfectă la brațul bărbatului pe drumul vieții. Dacă ar fi să vorbim despre atracție fizică și aventuri, cu siguranță rezultatele s-ar modifica drastic.

TIPS: Dacă El vânează perfecțiunea, TU trebuie să devii din vânat, vânător. Ca în orice domeniu, în detalii se află diferența. Orice femeie are acel ”ceva” ce nu mai are nimeni. Găsește acel ”ceva” și folosește-l în favoarea ta până la epuizare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.