Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

LECTURA DE WEEKEND. Presa ca haită de câini înfometați versus diva de mahala. ”Cum o mușcă pe Andreea Marin presa?”

in Articole

”Pentru că presa e un câine, cu stăpân, care, în cazuri cu impact emoțional, acționează ca un câine fără stăpân. Cum o mușcă pe Andreea Marin presa? ”, scrie Radu pe site-ul raduc.eu, care dorește să explice că zâna cea bună a tuturor a fost atacată nu doar de niște câini vagabonzi ci și de jurnaliști, catalogați ca o haită de câini înfometată de trafic. Mi-am permis să comentez și să întreb dacă nu cumva titlurile ar fi trebuit să sune ceva de genul ”Ne pare rău zâno că nu am fost acolo să te ajutăm!”

Presa e liberă, omul e liber și tot liberă a fost și Andreea Marin în momentul în care a ales statutul de persoană publică, un statut pe care aparent, nu și-l asumă în totalitate. Omul de pe sticlă va fi întotdeauna bântuit de haite de jurnaliști de tot felul, pentru că omul de pe sticlă ajunge model pentru ceilalți. Cum și de ce? E un fenomen straniu, general valabil pentru umanitate, de a-și dori dintotdeauna și capra vecinului și imitarea ei. Cei mai mulți au înțeles atitudinea zânei, o înțelegem și noi, câinii vagabonzi sunt un pericol pe străzi și nu puțini sunt cei atacați în fiecare zi. Înțelegem și starea de nervi, dar ceea ce nu înțelegem este cum a căzut deodată masca perfecțiunii pe care zâna o poartă cu mândrie.

În acest sens o petiție făcută de iubitorii de animale prin care se cere demiterea divei din TVR, punctează foarte bine incidentul. ”Astfel, cu această ocazie, în urma unui incident minor pe care l-a avut cu câinii dintr-o curte învecinată cu locuința sa, Andreea Marin a arătat tuturor că imaginea publică pe care și-a construit-o, de persoană civilizată și empatică, este tot atât de falsă ca și respectul pe care îl poartă telespectatorilor TVR.” Mai mult decât atât, Andreea Marin instigă la violențe asupra animalelor și nu doar prin atitudinea cu care și-a pus la pământ vecina, ci și prin faptul că afirmă că deține arme legale și speră să nu audă reclamații că a ucis câinii vagabonzi.

În concluzie, presa nu a atacat-o pe zână, presa a relatat un eveniment așa cum s-a întâmplat el, de fapt nici câinii nu au atacat-o pentru că în cele din urmă au fost alungați de mașina unei prietene și hingheri. Asta ne bucură Andreea, că ești în siguranță! Și acum înapoi la ale noastre, haita de câini la sfâșiat carne de vedetă și zâna la masca perfecțiunii. Deci nu s-a întâmplat nimic!

”Complexele de superioritate culturală şi materială determină atrofierea sentimentelor”. ( Mihai Enachi)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate