Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Leul s-a prabusit in aceasta dimineata. Cat costa un EURO

in Stiri online

Leul s-a depreciat semnificativ luni dimineata in fata principalelor valute, cursul pentru euro depasind 4,5 lei la BNR

Astfel, moneda nationala s-a depreciat luni in raport cu euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei ajungand la 4,5175 lei, in urcare cu 2,26 bani (+0,5%) comparativ cu valoarea din sedinta anterioara, cand moneda europeana era cotata la 4,4949 lei.

Ultima data cand moneda europeana a depasit valoarea de 4,5 lei la BNR a fost in 7 iulie, cand un euro a fost cotat la 4,5157 lei.
Leul s-a depreciat si in fata dolarului american, iar cotatia a fost stabilita la 4,0436 lei/dolar, cu 0,25 bani (+0,06%) peste valoarea de 4,0411 lei/dolar anuntata in sedinta anterioara.
De asemenea, moneda nationala a pierdut teren in fata francului elvetian, acesta ajungand la un curs de 4,1265 lei, in urcare cu 1,06 bani (+0,25%) de la 4,1160 lei, cat se stabilise vineri.
Totodata, lira sterlina a depasit din nou pragul de 5 lei in la BNR, in ciuda deprecierii masive a monedei britanice pe pietele internationale, ca urmare a incertitudinii create de Brexit.
Si gramul de aur s-a scumpit, vineri, cu 97,3 bani (+0,6%), pana la valoarea de 164,1702 lei, de la 163,1972 lei in anuntul din sedinta precedenta.
Deprecierea monedei nationale  este pusa, de catre specialisti, pe seama aprecierii dolarului pe plan international, determinata de turbulentele provocate de Brexit, precum si pe seama discutiilor legate de conversia creditelor in franci elvetieni, de pe plan intern, care ar putea destabiliza sistemul bancar.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate