Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Levente Polgar Ioan, maghiarul fără o mână care aleargă cu drapelul României de Ziua Naţională de la Aiud la Alba Iulia

in Stiri online

Levente Polgar Ioan, un aiudean de origine maghiară, a alergat joi, 1 decembrie, de la Aiud la Alba Iulia, purtând drapelul naţional, în semn de respect şi apreciere pentru militarii care luptă în teatrele de operaţiuni.

”Alerg de la Aiud la Alba Iulia de Ziua Naţională, cu drapelul tricolor, sub umbrela Invictus, în semn de respect pentru militarii şi soldaţii care luptă în teatrele de operaţiuni, dar şi pentru cei căzuţi pentru apărarea patriei. Sacrificiul impune respect”, a declarat pentru adevărul.ro Levente Polgar Ioan unul dintre cei mai buni alergători din judeţul Alba în ciuda handicapului pe care îl are.

Un accident din copilărie i-a mutilat mâna dreaptă, însă acest nenoroc nu l-a împiedicat să devină un sportiv de performanţă. Levi aleargă maratoane şi ultramaratoane, implicându-se în diverse cauze umanitare ale asociaţiilor Persoanelor cu Handicap Neuromotor România şi „Little People Romania“.

Distanţa dntre Aiud şi Alba Iulia este de aproximativ 30 de kilometri, maratonistul fiind însoțit de un prieten de-ai săi, Mircea, cadru militar.

Sursa: miscareaderezistenta.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate