LG V10 telefonul cu două ecrane și trei camere

in Stiri online

LG V10 este ultimul telefon al producătorului coreean, primul din seria V, fiind adresat consumatorilor ce doresc un gadget din materiale premium.

Noul LG V10 nu este construit din aluminiu, precum cea mai mare parte din rivalii săi, ci din oțel inoxidabil, iar asta este doar una din caracteristicile sale mai atipice, este echipat nu cu unul, ci două ecrane, cel principal este de 5.7 inch și are o rezoluție de 2560×1440, cel secundar  este plasat chiar deasupra celui principal, lângă cele două camere frontaleși are diagonala de 2.1 inch.

Acest ecran secundar este pornit mereu, iar LG promite că nu va afecta într-un mod observabil durata de viață a bateriei de 3000mAh, ce poate fi demontată cu ușurință. Pe acest ecran veți găsi afișate tot soiul de informații, de la aplicații pe care vreți să le aveți la îndemână, la vreme, ceas, amintiri, sau control media.

lg-v10-leak

LG V10 are trei camere, cea principală este de 16 megapixeli, cele secundare au fiecare 5 megapixeli, dar nu au fost gândite pentru a captura imagini 3D. Fiecare cameră are un alt câmp de vedere, una de 80, respectiv 120 de grade, pentru a oferi utilizatorului mai multe opțiuni pentru portrete, sau conferințe în grup. Suita software are foarte multe opțiuni pentru personalizarea tehnică a capturii imaginilor.

LG_V10_03.0

Ca și specificații tehnice, acesta îmorumuta multe elemente de la fratele LG G4, un chipset Snapdragon 808, dar cu 4GB memorie RAM și cu suport pentru un card SD.

LG V10 va veni în urmatoarele culori, Space Black, Luxe White, Modern Beige, Ocean Blue, Opal Blue și va avea 64 GB de depozitare. Nu există date despre preț sau data de lansare pentru alte țări, în afară de Coreea unde acesta se va lansa la sfarsitul acestei luni.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.