Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Lider extremist din Marea Britanie: Am intrat în politică ca să scot Regatul Unit din UE

in Evenimente/Extern/Politic/Stiri online

Nigel Farage, liderul formațiunii eurosceptice UKIP, și unul dintre cei mai aprigi susținători ai Brexit-ului a demisionat deoarece consideră că și-a îndeplinit misiunea pe scena politică și anume, scoaterea Marii Britanii din UE.

„Nu mi-am dorit niciodată să fac carieră în politică. Am intrat în politică cu unicul scop de a scoate Marea Britanie din Uniunea Europeană. Eu cred că mi-am îndeplinit misiunea. Nu știu ce aș putea obține mai mult decât oferă rezultatul referendumului. Acesta este și motivul pentru care cred că trebuie să îmi dau demisia din funcția de lider al formațiunii UKIP”, a precizat Nigel Farage.

Fost agent de bursă și în prezent membru în Parlamentul European încă din anul 1999 a mai precizat că va continua să susțină partidul UKIP, care a ajuns a treia forță politică din Regatul Unit. Cu toate acestea, Farage dorește să se concentreze pe viața personală. „În timpul campaniei pentru referendum, am spus că ‘îmi vreau țara înapoi’. Astăzi spun că ‘îmi vreau viața înapoi’, care va începe chiar acum”, a mărturisit Nigel Farage care adaugă că nu va renunța și la funcția de parlamentar.

Politicianul nu se află la prima acțiune de acest gen. Farage a mai demisionat în mai anul trecut după eșecul de la alegerile parlamentare din Marea Britanie. La trei zile însă și-a retras demisia.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate