Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Liderul unei trupe heavy metal dezvăluie cum și-a vândut sufletul diavolului pentru faimă

in Articole/Curiozitati

Pe scena muzicală din întreaga lume circulă câteva mituri care aseamănă muzica heavy metal cu satanismul. Este cunoscut faptul că succesul se obține cu multă muncă și în lipsa ei, legenda ar spune că un pact cu diavolul rezolvă problema. Bizar, dar dincolo de mit există oameni care susțin că s-au pierdut pe căile diavolului.

Succesul trupei sale împletit cu droguri, distrugere și plăceri carnale era pânza de idealuri pe care Kirk Martin a creat-o încă din copilărie. Și-a înființat o trupă heavy metal, dorind să transmită publicului că nu există Dumnezeu și orice vis se poate îndeplini. ”Urmaţi-vă propriile viziuni, propriile vise, şi zdrobiţi pe oricine vă stă în cale”, a spus Kirk într-un interviu acordat CBN.kirk martin

Cu toate acestea, succesul său în muzică se limita la cluburi de periferie și concerte cu public mic pe plan local. Își dorea mai mult, iar ura pentru viață stătea să îi iasă prin piele. „M-am lăsat jos pe pământ şi am zgâriat ţărâna. I-am spus lui Satan: «Dacă îmi dai ce vreau, dacă mă faci un Dumnezeu, dacă îmi dai femei şi droguri şi faimă, şi dacă îmi dai puterea să zdrobesc oamenii, te voi sluji până la sfârşitul vremurilor»”, mărturisește Kirk Martin. La doar două zile după ceea ce bărbatul consideră că a fost un ritual păgân prin care și-a vândut sufletul diavolului, trupa lui Kirk, Power of Pride (Puterea orgoliului) a semnat primul contract, urmând o serie de concerte prin toată America.

„Cel mai grozav lucru era să mă aflu pe scenă şi să am controlul, veneraţia de a fi adorat, ca oamenii să spună: „Uau, vreau să fiu aşa”, mărturisește Kirk, care menționează faptul că atitudinea sa extrem de violentă pe care o avea pe scenă o folosea și în viața particulară. Doi membrii ai bandei l-au părăsit chiar în timpul unui turneu, femeile care îi treceau prin pat se plângeau de duritatea cu care erau tratate, iar drogurile și tatuajele care vorbeau de spiritele aflate în corpul lui, i-au adus bărbatului poziția de satanist.

Într-o dimineață obișnuită, Kirk se afla singur într-o cafenea. Un bărbat misterios s-a așezat lângă el și după ce metalistul l-a înjurat și i-a reproșat țipând că îl deranjează, bărbatul i-a spus cu calm: ”Dumnezeu m-a trimis să-ţi spun că te iubeşte. Şi Dumnezeu vrea să ştii că El nu a fost responsabil pentru tinerii care te-au molestat când erai copil. Ceea ce m-a surprins este că le-a spus și numele acelor copii”, adaugă Kirk.kirk martin.jpg2

Cel mai mare secret al lui Kirk Martin era faptul că a fost abuzat în copilărie de alți doi copii mai mari. Niciodată nu a povestit nimănui de cele întâmplate, fapt care cu siguranță explică atitudinea violentă și ura cu care a crescut până la vârsta de adult. Câteva zile mai târziu, Kirk susține că se afla în mașina cu care se deplasa formația sa între concerte și a simțit o prezență divină lângă el. ”Mașina s-a cutremurat. Am văzut ca un reflector strălucitor coborând din cer”, își amintește bărbatul și definește acel moment ca fiind cel în care a fost salvat de Dumnezeu.kirk martin.jpg3

De atunci nu și-a mai dorit nimic din ceea ce avea: faimă, femei și droguri și a lăsat totul baltă pentru a o lua de la început. A mers la biserică, unde a fost sfătuit de preot să ierte acei copiii care l-au abuzat. Nu a renunțat la muzică, doar a trecut de la heavy metal la country-folk. A întemeiat o familie, iar astăzi călătorește prin toată America și susține conferințe pentru a ajuta și alți tineri care au căzut pradă propriilor traume și au ajuns în iad din cauza lor. Cei mai mulți consideră povestea lui Kirk Martin o invenție de care bărbatul se folosește pentru a avea succes financiar.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate