Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Limbajul trupului. Cum se dau de gol bărbații?

in Articole/Diverse/Psihologie

     Dacă bărbații nu oferă destulă atenție detaliilor, e timpul să vezi asta ca pe o calitate a lor, cel puțin când vrem să îi descifrăm și să înțelegem ce se ascunde dincolo de cuvinte. Bărbații sunt comunicatori foarte buni, dar care nu își controlează gesturile și se dau de gol mai repede, în comparație cu o femeie.

Potrivit specialiștilor, bărbații au până la 20 de ori mai mult testosteron decât doamnele, ceea ce îi face mult mai tensionați din punct de vedere sexual și în același timp mai vulnerabili. De altfel, limbajul trupului este aproape imposibil de controlat pentru toată lumea.   Ai nevoie doar de puțină atenție să-l „citești” ca pe o carte deschisă.

     

Dr. Albert Schelflen, expert în interpretarea limbajului trupului, a observat că, atunci când suntem în compania unei persoane de care suntem atrași, trecem prin schimbări psihologice subconștiente. Domnii, în special, își scot în evidență mandibula și își umflă pieptul, afișând o poziție dominantă.

     Încă de la primele cuvinte îți vei da seama dacă el este într-adevăr interesat ca întâlnirea voastră să fie una de succes. Zâmbește sincer (face mici încrețituri în jurul ochilor), nu te întrerupe, ci te completează și nu se simte presat de întârzierea ospătarului sau de prezența unei alte doamne de la masa alăturată.

zambet sincer

Dacă în timpul discuției schimbă privirea, nu te alarma. Deși este foarte indicat să menții contactul vizual, s-a demonstrat că privirea intensă are, de fapt, rol de intimidare a interlocutorului, ori cel care minte folosește trucul de a-l fixa pe celălalt pentru a se convinge că nu e prins. Direcția privirii este un indiciu important și util în ceea ce privește sinceritatea lui. Dacă se uită în stânga, înseamnă că încearcă să își amintească ceva. Dacă se uită în dreapta, accesează zona creativă a creierului, ceea ce înseamnă ca sunt șanse mari să mintă.

Inevitabil, îl va da de gol, poziția corpului. L-ai cucerit, cu adevărat, dacă pieptul și umerii lui sunt îndreptați ușor către tine și din când în când observi mici gesturi grijulii, cum ar fi, sa îți aranjeze o șuviță de păr, fără a te atenționa în prealabil.

 limbajul trupului 2

Bineînțeles gesturile lui sunt și mici trucuri de a-ți invada spațiul personal și astfel, poate afla dacă ești dispusă să accepți mai mult decât o banală întâlnire la restaurant. Primele semnale sexuale din partea lui sunt aproximativ aceleași pe care și tu ca femeie, subconștient, le vei face: umezirea buzelor, privirea îndreptată către piept și gură.

Pupilele dilatate sunt însă semnul principal al dorinței.

limbaul trupului 3

Atenție la bărbatul care își aranjează des părul, se încruntă ori se mișcă neastâmpărat pe scaun. Ar putea fi obsedat de control, stresat, presat de timp și te va face sa te simți de parcă ai fi la o un speed date. Este recomandat să ai grijă cu „studiatul” ca nu cumva să devii un detectiv în loc să te bucuri de întâlnire. Până la urmă fă ceea ce, în armonie, îți spune inima și creierul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate