Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

LINGOURILE LUI CEAUȘESCU DIN BANCA NAȚIONALĂ – garanția oferită de un român într-o escrocherie de milioane de euro

in Evenimente/Extern/Stiri online

Un cetățean român, stabilit în Germania, este anchetat după ce a pretins că poate aduce comoara pierdută a dictatorului Ceaușescu ca și garanție pentru un împrumut.

Cel păgubit este un dentist de 62 de ani, care începând din anul 2011 a acordat românului, dealer auto în Munchen, mai multe împrumuturi, valoarea totală ridicându-se la milioane de euro. Românul a pretins că dispune de relații puternice în sistemul judiciar românesc și de asemenea, are influență pe lângă oamenii care controlează comoara lui Ceaușescu, aflată în patrimoniul Băncii Naționale a României.

Românul a cerut bani de la neamț în mai multe tranșe și de fiecare dată cu act notarial, bani pe care i-ar fi folosit pentru demararea operațiunii în România în scopul recuperării lingourilor de aur ale dictatorului Nicolae Ceaușescu.
Odată cu trecerea anilor și mii de scuze, germanul a decis să depună plângere împotriva românului și să își ceară banii înapoi.

O lecție despre lăcomie. Nicolae Ceaușescu, mai mult de 20 de ani de șef de stat român, este considerat unul dintre cele mai brutali dictatori din istoria recentă. Lăcomia lui este legendara – în palatul său uriaș a lăsat o baie de aur. În 1989 a murit Nicolae Ceaușescu și soția Elena sub o grindină de gloanțe ale unui pluton de execuție. Dar ce sa întâmplat cu milioanele de dolari pe care dictatorul ar fi presat pe poporul său să le adune, lăsându-i săraci? Acesta este fondul procesului, care a fost început în fața Tribunalului Districtual din Munchen ieri.”, relatează potrivit EVZ, cotidianul german Tageszeitung, care pune sub semnul întrebării povestea românului acuzat de fraudă de milioane de euro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate