Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Liniștiți-vă! Fotografia cutremurătoare a lui Ricky Martin care strânge la piept trupul neînsuflețit al iubitului său, a fost realizată pe platourile de filmare

in Articole/Diverse/Extern/Stiri online

Milioane de admiratori ai lui Ricky Martin au privit speriați imaginile pline de dramatism în care artistul strânge la piept trupul neînsuflețit al iubitului său.
Pentru a-i liniști pe admiratorii actorului și cântărețului Ricky Martin, vă vom spune că totul s-a întâmplat pe platoul de filmare al peliculei” Versace: American Crime Story”.
Artistul interpretează rolul iubitului renumitului creator de modă și imaginea cutremurătoare reprezintă momentul în care partenerul acestuia, Antonio D’Amico, descoperă trupul fără viață al lui Versace, imediat după ce acesta fusese împușcat mortal în cap.
În data de 15 iulie 1997, criminalul în serie Andrew Cunanan, care s-a sinucis ulterior, l-a împușcat mortal în cap pe marele creator de modă, care se afla în fața casei sale din Miami. Era cunoscut faptul că în fiecare dimineață Versace făcea o plimbare pentru a-și lua cafeaua și ziarele și tocmai se întorsese acasă, atunci când a fost împușcat.
Santo, fratele lui Gianni Versace, care i-a preluat afacerea, a negat vehement zvonurile lansate cum că marele creator ar fi avut mari datorii la Mafie, cu care ar fi avut legături strânse.
Artistul portorican Ricky Martin este un cunoscut homosexual și în prezent are o relație cu Jwan Yosef , care nu face parte din lumea artistică și cu care este împreună de mai bine de un an.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate