Liviu Dragnea, demascat de un fost membru al familiei: „Un parvenit, în timp, doar prin infracționalitate ascunsă cu bani publici!”

in ShowBiz

Șeful PSD este lovit violent de unde se aștepta mai puțin! Verișorul primar al celei care i-a fost soție până acum doi ani vorbește despre japcă mascată a banului public!

Verişor primar cu Bombonica Prodana, cea care a divorţat de Liviu Dragnea în 2015, Paul Prodana susţine că pe „Donlivio“ l-a cunoscut chiar foarte bine. Stabilit acum în Franţa, acesta i-a scris nepoatei lui Sorin Grindeanu, recomandându-i să nu se mai plângă de tratamentul de care are parte premierul. Și asta pentru că stă alături și face jocurile unui „parvenit”.

„Odată ce te aliezi cu infractori, devii unul de-al lor. Și când spun asta, o fac în cunoștință de cauză. De ce? E simplu. Cu mult înainte de a-l cunoaște pe Sorin Grindeanu, l-am cunoscut pe donlivio. A fost căsătorit cu Bombonica, verișoara mea primară. Și știu cum a evoluat această persoană, pe scara avuției. Ca să știi despre cine vorbesc, îți spun doar atât: două bilete la Marea Neagră pe judeţul Teleorman pentru copii fără posibilități, gratuite bineînțeles. Le-a luat el pentru fiul său și un nepot. Doar era președinte la Consiliul Județean. De rest, te las pe tine să-ţi imaginezi cu cine s-a asociat. Îmi era văr primar, mă cunoștea jumătate din populația orașului Timișoara, dar nu am apelat niciodată la «ajutorul» lui, ca să devin mare.

Dacă-l iubiți cu adevărat pe Sorin, spuneți-i să demisioneze și să se întoarcă acasă. Dacă nu puteți face asta, atunci nu vă supărați pe oamenii care-l denigrează și-l jignesc. Oamenii s-au săturat de hoți și de cei ce vor să facă din furtul din bani publici o meserie. Am copii, pe care vreau să-i aduc lângă mine, departe de ce se întâmplă în România. Nu sunt de acord cu cei ce trimit mesaje jignitoare la adresa familiei, dar o persoană publică va fi întotdeauna expusă. Sper din suflet că mesajul meu către d-voastră să fie bine înțeles. Chemați-l acasă, să lase infractorii să se descurce singuri cu justiția“, a scris Paul Prodana pe site-ul www.expressdebanat.ro.

Fostul verișor al șefului PSD nu s-a oprit aici. Pe donlivio l-am cunoscut foarte bine. Băiatul șefului de post de la Izlaz, un sat uitat de lume de pe malul Oltului. Un parvenit, în timp, doar prin infracționalitate ascunsă cu bani publici. Postarea mea era un mesaj pentru familia lui Sorin. Un sfat în ceasul al 12-lea. Și legat de conținutul OUG“, și-a încheiat acesta mesajul. Sursa: expressdebanat.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.