Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Liviu Dragnea: „E unul din obiectivele la care nu renunt chiar cu prețul libertății mele.”

in Politic

Liviu Dragnea spune că așteaptă o lege a răspunderii magistraților, dar o va vota doar cu o condiție și anume: să-i protejeze pe judecători în ”fața instituțiilor și a unei persoane”.

Dragnea a anunțat că va face acest lucru chiar și cu riscul de a-și pierde libertatea.

”Am spus în campanie și spun și acum: dacă se va elabora un proiect de lege pentru răspunderea magistraților voi fi de acord cu el dacă va proteja judecătorii de influența oricărei instituții sau a unei persoane. E unul din obiectivele la care nu renunt chiar cu prețul libertății mele. Nu va fi încredere 100% în justiție până nu se va face așa ceva.”, a spus Liviu Dragnea scrie b1.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate