Liviu Dragnea nu mai are pe cine să se bazeze. Un alt membru PSD a hotărât să renunțe

in Evenimente

După ce că sute de mii de persoane protestează în stradă, oamenii din partidul său au început să se retragă și să îl lase de unul singur. Dacă la începutul protestelor mai multe persoane din PSD au anunțat că părăsesc partidul, acum se pare că numărul acestora continuă să crească.

Un alt membru important a decis că e timpul să plece. Este vorba despre Petro Lobonț, președinte PSD Deva, care a anunțat că se retrage din fruntea partidului.

Cu toate că nu a dat prea multe detalii despre această hotărâre, cunoscuți de-ai acestuia susțin că a fost împins să ia această decizie de pașii facuți de PSD în cursul săptămânii trecute, potrivit Evenimentul Zilei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.