Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Liviu Dragnea, replici acide la adresa Antena 3: „Sper să fi meritat mizeria”

in Politic

Mihai Gâdea, Adrian Ursu şi Mircea Badea l-au pus la zid pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a acuzat postul de televiziune că a difuzat ”mizerii” în ultimele două zile. În weekend, Antena 3 a difuzat mai multe reportaje care au fost o continuare a anchetei jurnaliștilor de la Rise Project, inclusiv un interviu cu un apropiat al lui Costel Comana, omul care ar fi intermediat afacerile lui Dragnea în Brazilia și care s-a sinucis în toaleta unui avion, cu detinația Brazilia.

Adrian Ursu a comentat, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, gestul președintelui PSD Liviu Dragnea de a bate cu degetul în microfonul reporterului de la Antena 3, în timp ce dădea declaratii pe holurile Parlamentului.

”Dacă îi vom putea privi și ochii în clipa în care spune și face acele gesturi, eu cred că ori îl vom descoperi pe un Liviu Dragnea pe care nimeni nu l-a cunoscut până acum, ori, de fapt, ceea ce am văzut și cunoscut până acum este o uriașă minciună. Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu. Eu sper că era doar pradă unor emoții pricinuite de episoadele braziliene și nu dorește să aibe aceleași apucături dictatoriale cu presa, apucături pe care le-au mai avut și alții, de-a lungul timpului”, a spus Adrian Ursu, la Antena 3.

La rândul său, Mihai Gâdea a spus că gestul lui Liviu Dragnea de a bate cu degetul în microfonul Antena 3 îi amintește de un alt personaj politic care întreba: ”Antena 3 este aici?”. Gâdea a făcut astfel trimitere la Traian Băsescu și momentul său din seara referendumului din 2012.

Nici Mircea Badea nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Liviu Dragnea. El susține că este foarte probabil ca George Soros să nu știe foarte bine cine este Liviu Dragnea, cu atât mai puțin să aibă un război personal cu el.

”Nu cred că printre numele pe care le recită noaptea în somn Soros, așa cum face fetița aia din Game of Thrones, se află și numele lui Liviu Dragnea. Statistic este posibil ca George Soros să știe cine este Liviu Dragnea, dar este mai probabil să nu.

Dacă o luăm în sens strict afirmația lui Dragnea putem să râdem, dacă o luăm în sensul mai general și excludem cele două persoane, în speță Liviu Dragnea și George Soros, avem în România multe ONG-uri care se ocupă de Liviu Dragnea, că ONG-urile lui Soros sunt implicate în viața politică din România, asta este o evidență”, a spus Mircea Badea.

În timpul unei declarații în Parlament, Liviu Dragnea a bătut în microfonul reporterului Antena 3 și a spus: ”Sper să fi meritat mizeria din ultimele două zile! Sper să fi meritat și eu chiar mi-aș dori să merite. A, nici nu știam de unde-i microfonul”, a spus Liviu Dragnea.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate