Locatarii au refuzat evacuarea iar autoritatile au construit un nod de autostradă în jurul unui bloc de locuinţe,

in Articole/Turism

Autorităţile chineze au construit un nod de autostradă în jurul unui bloc de locuinţe, în sudul Chinei, în contextul în care justiţia a împiedicat exproprierea şi demolarea clădirii, informează Corriere della Sera, în ediţia online, citat de MEDIAFAX.

Clădirea ar fi trebuit demolată în urmă cu câțiva ani, astfel încât locul sa fie transformat intr-un gazon unde sa se planteze si flori, pentru a înfrumuseța peisajul din traficul urban. Locatarii blocului de şapte etaje au refuzat evacuarea, iar justiţia chineză le-a dat câştig de cauză, amânând pentru moment exproprierea.

Astfel, autorităţile oraşului Guangzhou, situat în provincia Guangdong, au construit un nod de autostradă în jurul clădirii vechi.

Situaţia din Guangzhou nu este unică în China. În numeroase cazuri, localinicii s-au opus proiectelor de urbanizare, astfel că multe case au rămas în mijlocul unor segmente de infrastructură.

autostrada2

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*