Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Lovitură de proporții pentru Antena 3 și RTV. Protestele declanșate de OUG 13 au lăsăt urme adânci și în bugetele televiziunilor

in Articole

Protestele declanșate de OUG 13 au lăsăt urme adânci și în bugetele televiziunilor. Paradoxal, deși audiența a crescut, numărul reclamelor a scăzut. Însă nu pentru toată lumea. Antena 3 și România TV au resimțit din plin boicotul unor branduri.

Numărul TOTAL de reclame difuzate de posturile de știri pe 20 ianuarie (înainte de protestele de stradă) și pe 7 februarie, potrivit paginademedia.ro.

20 ianuarie 7 februarie
Antena 3 470 160
Romania TV 510 290
B1 TV 415 450
Digi TV 440 435
Realitatea TV 500 530

După primele proteste (cele din 22 ianuarie), o serie de clienți nu s-au mai regăsit în calupurile de la Antena 3 și România TV. Printre aceștia: Procter&Gamble, Coca cola și Pepsi, potrivit paginademedia.ro. Pe 3 februarie, lista brandurilor care nu s-au mai regăsit cu campanii a crescut.

n perioada 30 ianuarie-2 februarie, în calupurile publicitare ale România TV erau aproape 100 de branduri. Între 3 și 5 februarie, mai erau 30. La Antena 3, de la 104 branduri cu reclame în perioada 30 ianuarie – 2 februarie, mai sunt acum 25, scrie și IQads.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate